Hoppa till innehåll

Myslandet har produkterna som gör livet mysigt

Det finns många tillfällen då du frivilligt eller ofrivilligt får kura ihop därhemma. Det kan till exempel hända när du drabbas av en tillfällig sjukdom eller då höstmörkret har smugit sig på. Då finns det många olika produkter som du kan använda för att göra din tillvaro lite mysigare och trevligare. https://myslandet.se/ är en hemsida som specialiserar sig på just denna typ av produkter. Här kommer vi beskriva lite vad du kan hitta på sajten och varför det är så viktigt att mysa ibland!

Tre exempel på mysiga produkter från Myslandet

Dessa är tre produkter som du kan klicka hem från sajten:

  • Filt med ärmar eller filt-hoodie.
    Om du har tänkt sträckkolla på dina favoritserier på Netflix behöver du en mysig filt att värma dig med. Eller varför inte välja en filt med ärmar som låter dig läsa eller knappa på mobilen utan att du behöver sträcka ut armarna utanför filten? Hos Myslandet hittar du även en filt-hoodie som låter dig omslutas av mysighet samtidigt som du får händerna fria. Så klicka hem någon av dessa och bara sitt eller ligg i soffan hela dagen!
  • Värmetofflor.
    När du hänger där hemma hela dagen vill du hålla dina fötter varma. Då kan du enkelt göra detta med hjälp av ett par värmetofflor. Du värmer dem i mikron och sedan håller dem dina fötter extra varma i ett par timmar framöver. Så värm upp och glid in i dessa tofflor och låt även dina fötter få mysa i höstrusket eller vinterkylan!
  • Sovhörlurar.
    Sömnen är väldigt viktig för din hälsa och för att du ska kunna vakna utvilad och pigg. Ju äldre du blir desto mer kommer du att uppskatta en god kvalitetssömn. Men vad gör man då om man vill kunna sova ostört och i sin egen lilla värld? Myslandet har lösningen på detta problem – sovhörlurar. Dessa hörlurar har en annan design än vanliga lurar och låter dig ligga precis som du vill. Du behöver med andra ord inte längre ligga helt stilla på din rygg för att kunna använda hörlurar när du sover. Så klicka hem ett par sovlurar och sätt på skön musik eller en bra podd och låt John Blund göra resten!
Linnéa Berggren
Senaste inläggen av Linnéa Berggren (se alla)
Publicerat ihälsa