Hoppa till innehåll

Medisera hälsa

Vi erbjuder en omfattande portal för hälsoundersökningar där du slipper kölappar och väntsalar. Det enda du behöver för att bli kund hos oss är en e-mail och ett telefonnummer. Du skapar enkelt en profil hos oss och sedan väljer du vilka kontroller som du vill göra. Vi är som ett digitalt sjukhus dit du kan vända dig för att ta blodprover och sedan få dem analyserade. Du behöver vara över 18 år för att ta del av våra tjänster.

Många stora företag har valt att arbeta med Medisera. Några av dem är Hjärt och Lungfonden, Hjärnfonden, Njurförbundet, Inspektion för vård och omsorg, Unilabs och Synlab. Vi är glada över att flera så stora aktörer valt att samarbeta med oss. Du kan även titta in och se och läsa referenser från våra patienter.

Med ett enkelt blodprov kan man se väldigt mycket idag och här brukar vi inleda för att ta reda på ditt allmänna tillstånd. Du betalar enkelt med något av dina betalkort, via swish eller PayEx. Du har hela tiden tillgång till din journal via din digitala inloggning och får råd och vägledning av din läkare om hur du ska sköta din kost, motion och vilka typer av mediciner eller tillskottsvitaminer du behöver ta för att nå ett bra välmående.

Utspridda i hela Sverige

Vi har än så länge mottagningar där du kan gå och ta dina prover i tretton av de större städerna i Sverige. Stockholm, Göteborg, Uppsala, Linköping, Umeå, Lidköping, Eskilstuna, Hallstavik, Katrineholm, Falköping, Södertälje, Katrineholm och Nyköping. Vi hoppas givetvis kunna öppna på fler ställen för att finnas i ditt närområde oavsett var du bor.

På vår hemsida kan du ta del av hela vårt utbud av kontroller och välja det som passar dig bäst baserat på vad du vill få svar på. Årlig rutinkontroll, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, prostata, vitaminer, njur, lever eller olika allergi-tester. Detta är bara några exempel på alla de undersökningar vi erbjuder. Med ett heltäckande paket och återkommande kontroller säkerställer du att du hela tiden håller dig uppdaterad. Din journal är kopplad till mobilt bank-id där du enkelt loggar in och kan se statusen på dina prover. Provresultaten finns tillgängliga inom 2-6 dagar.

Linnéa Berggren
Senaste inläggen av Linnéa Berggren (se alla)
Publicerat ihälsa