Fotbollsresor

Fotbollsresa för att se de största sjärnorna

Football Focus - Se stjärnorna

Vilket lag du än titulerar som Ditt – det här är din chans att se dem på riktigt! En fotbollsresa till hemmaarenan och drabbningen med de främsta och tuffaste rivalerna är receptet på en perfekt resa. Det är nu det gäller, och det här gången kommer du och dina fotbollstokiga polare inte sitta i tevesoffan och skrika er hesa tills grannen skickar störningsjouren på dig. Den här gången är det på riktigt. Du ska se Ditt lag besegra sina värsta rivaler på plats – uppleva spänningen och dramatiken där det händer!

Det kryper i hela din kropp. Klocka är kvart i fyra – 15 minuter till helg, men inte vilken helg som helst. Om två timmar sitter ni på tåget för en resa till arenan. I helgen är det fotboll som gäller, och du kan bara inte ge fan att titta på klockan.

En kvart senare sitter ni i bilen på väg från jobbet. Du är andfådd efter ha sprungit ut ur företagets lokaler med packningen i ryggsäcken och biljetten väl omhändertagen i jackans innerficka. Bilen sladdar ut ur parkeringen och accelererar längs gatan. Du har redan skrikit dig hes, men det bryr du dig inte om. I helgen ska ni titta på fotboll.

Se stjärnorna live

Det är en upplevelse att se de stora stjärnorna genom teverutan, men kan du föreställa dig känslan av att se dem live? Kan du tänka dig hur det skulle vara att se Zlatan, Ronaldo och Messi på riktigt?

Komplett fotbollsresa

Med en fotbollsresa får du inte bara en sådan fantastisk upplevelse, utan även exklusivt boende och tillgång till alla de glamourösa upplevelserna som följer en fotbollsmatch. Samtidigt har du tid att uppleva staden ni befinner er i i väntan på matchen för att lätta på spänningen eller efter matchen för att varva ner efter den berusande upplevelsen.

En sida vi gillar som har riktigt bra priser för fotbollsbiljetter och riktigt maffigt med information om resor är footballfocus.se som vi tycker är värt ett besök om du letar efter en skarp adrenalinkick till helgen.

Linnéa Berggren
Senaste inläggen av Linnéa Berggren (se alla)